Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Så fast och skärrad

är jag inspärrad

i ett fängelse.


Livet mitt

har landat bakom galler

med en känslomässig

växellåda

som befaller.


Den dirigerar

likt en styrman

men gärna

bort flyr man

till ett annat land.


Därför andas jag

fram min morgon

och lever min dag

i vart andetag

som lockar mig

med sina drömmars behag.






Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-10 12:24



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Utanför Coronans dunkla dalar
gör jag vad mig behagar
2020-11-11

    Sefarge VIP

Mycket sköngungande rytmisk
skrivelse.Om än så i
"Otrevligheters
skuggrike"



2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP