Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT LEENDE

Allt är tyst och stilla

där jag sitter i kvällen 

minnet av dagen får mej att le

det  är inte så ofta

nej allt för sällan

men så mycket en kärleksfull blick kan ge

Du ser mej som jag är

 öppnade dörren till min själ

så minnet av dagen

är ett minne

jag förvaltar väl

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-11 17:27



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Så fantastiska rader
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP