Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett möte

Ett hastigt möte
Mellan främlingar
En känsla
Av något gammalt
Bekant

En känsla av
Trygghet
Samhörighet
Att ha mötts förut

Ett möte som
Hastigt var över
Men känslan
Hänger kvar




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-11 21:45



Bookmark and Share


    Marshaln
Väldigt fint dikt!
2020-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP