Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min jinji

Min jinji

Vi har lärt oss om kärlek på film

Jag är kasett och du dvd


Min jinji

Ibland så träffas man bara sådär

Och nån tänder lågan själv

Fryser och väntar på en eld

som i natten lockar vilda män


min jinji

med brun hud och svart hår

och en kropp mina ögon leker på

En tjej, snäll utan vilkor men behöver romantik

all tid, all kemi, och ändå

ingenting



Min jinji och jag

På olika frekvens

Jag vill inte såra dig

Så jag spelar spel

Om du vill

så gråt



Min jinji

Jag vill inte vara med dig

Men om jag ser dig med nån annan

dör en del av mig


Kan du fatta den känslan min jinji?

That doesn’t make sense

Att nån som längtar efter kärlek

Springer iväg från den


En dag har du träffat nån annan

Som alla andra före dig också gjorde

Och jag har minnen om ingenting


Han kommer älska dig

ge dig barn och ett hem

kalla dig älskling på natten



Men

Ett

Ord

Som

Väckte

Dig

I drömmen

En vän

För längesen


Och du log kanske åt tanken


min jinji















Fri vers av Madrugador
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-12 21:00



Bookmark and Share


    pleasant street
Ja, ibland träffas man bara sådär. Jag tycker att du skriver fint, nära, vardagligt, rörande. Tack.
2020-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador