Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

25

jag dog
och du skrek ring ambulansen
du dog
och jag tänkte snälla håll käften

betalnings listor och brutna löften
du säger jag bryter ditt hjärta om och om igen
jag stängde mitt hjärta för dig förlängesen

tror det va när du sa att du hatar en utav alla dom där sakerna som du sa att du hatar med mig
eller
var det kanske när du inte lyssnade på mig
nej vänta det var nog när du stoppade mig i fickan
eller
var det det jag kallade kärlek?

jag minns inte för allt är bara en stor kaffesump i hjärtat
kan inte skilja då från nu

minns bara att jag precis blivit 25 och jag lät dig inte prata till punkt igen
jag tappade ett helt gram speed på marken
jag kröp in i sprickan som började växa i mitt inre
jag kröp så långt in så att jag såg ut men inte kunde krypa in igen
för jag stängde igen
sydde igen
allt kändes igen
har jag känt såhär förut
vet jag ens vem jag är nu
tappade jag bort mig i du
det var så romantiskt ju

men allt var som att spela kung och tjänare på fritids
jag såg hur alla mina kort sprättades ut på hela golvet och kände hur besviken jag blev
men det var inte kort, det var mina inälvor
det var som att din aura hated my guts
det var som att vad du än sa så hade jag inte lust
jag ville springa så långt men jag hade inga ben och dörren var låst och jag var sen

allt på samma konto
jag försökte logga ut men du sparade min info




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-13 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans