Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig -men

Jag älskar dig
men mitt hjärta brister
för jag klarar det inte,

jag älskar dig
men jag vet inte vad jag ska göra
när mitt hjärta slår dubbla volter
bara jag hör ditt namn

jag vill skrika
- låt mig vara
låt mig bara älska dig i lugn och ro

utan några revolutioner!
utan dessa smärtor!

Jag står vid havet och hör vågorna
som slår hårt mot klipporna

önskar att dom överröstade
mitt hjärtas skrik

Men lugn,
bara lugn,
det går över.

Vadå går över?

Fortfarande trängs signalsubstanserna
i mig

får mig att tveka

Bli
kluven

-
Nej!

Jag älskar dig!
jag vill älska dig!

lugnt och tryggt,

jag vill vara hel
i min kärlek
inte delad

Ge dig allt

som
bara
du
är värd




Fri vers (Fri form) av helenita VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2020-11-14 15:29



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Gillar
2023-03-21

    ej medlem längre
Wow så fint uttryckt kärlek
2020-12-11
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP