Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig fick vandra

 

Jag svävar mina tankar

där din ro slagit sitt läger

i synfältet stråkar din längtan

av bilder

jag aldrig tidigare mött.

 

Jag njuter min dröm

där förr

endast tomheten härskat.

 

Du blev för mig en saga

en vidare väg

som jag aldrig fick vandra.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-14 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP