Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osams

ingen vill bli osams
med sin bästa vän
med sin själsfrände
för många missförstånd
från bådas håll

saknaden är stor
minnen lever kvar
ljusa minnen vi delat
under alla år

önskar vi kunde förstå
varandra
mötas halva vägen
vi står där
trampar
kommer ingenvart
någon av oss
med det vi förmedla vill

vi beslöt oss gemensamt
ta paus i vänskapen
gör ont
men kanske är det som så
vi vuxit ifrån varandra lite
hört det kan vara så
i vänskap såsom i kärlek

vill säga några ord
förlåt jag inte förstår dig
förlåt för mitt misstag
förlåt jag inte kan se





Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-16 07:28



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Sorgligt och smärtsamt när livet vänder i annan riktning och man inte kan dra jämnt. Bra diktat
2020-11-16

  morgonstjärna VIP
det var fint skrivet
har själv en själsfrände
vi förstår varandra ändå
fingerspråket över rutan
2020-11-16
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77