Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

familjemys i november

en lugn
mysig helg
jag
min sambo
våran dotter hade

vi är försktiga
i dessa tider
umgås inte med
vänner som förr
flänger inte omkring
shopar
går i butiker
sen pandemin började
vi handlar på Willys
via nätet
får all mat hemkörd
till dörren

vi umgås hemma
i hemmets lugna vrå
gör saker tillsammans
renoverar
julpyntar
pysslar inför advent
gör julkort
ser familjefilmer tillsammans
bakar pepparkakor
äter god mat
unnar oss gott på helgerna

vardagarna har vi inget val
ingen av oss kan jobba hemifrån
tyvärr
våran fina tjej går på förskola
jag jobbar inom förskolan
dessa båda ställen räcker för oss
med baciller i dessa tider




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 126 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-16 07:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångad dagskontext
2020-11-18

  Marita Ohlquist VIP
En fin text om att ta vara på och glädjas av det som familjen kan göra tillsammans!
2020-11-16

  ULJO
Håll avstånd. Mys hemma istället.
2020-11-16

  Nils-Robert
Ja coronan vänder verkligen upp och ner på tillvaron
2020-11-16

  morgonstjärna VIP
följer rapporteringen de tycks som personal på förskolor är mera skyddade ..ändå var försiktig
2020-11-16
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77