Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

transgender

Monstret i din spegel
avkastningens segel

beslutsamheten steg
var det kanske ett fel steg

oskuldsfull aldrig igen
gå tillbaks
aldrig igen

om dem skulle se mig nu
skulle världen då ta slut?

moder töm mig mina synder
torka bort mina tårar

och jag ska aldrig mer förlåta
förklara, låta mig förtalas

i mitt hjärtas mörkers dvala
har jag alltid hört dig svara

kommer aldrig vara ren
jag har aldrig varit ren

är jag nu just som i sagan
prinsessa snälla lilla svara

amputerar mina gränser
låt mig uppstå, se jag blänker

jag är monstret i min saga
svart drottning, svart klagan




Fri vers (Fri form) av kalles
Läst 149 gånger
Publicerad 2020-11-16 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles