Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


grå novemberdag

inomhus ljus tända är
kyrkan
arvegods
från svärfar
minner om svunna tider
minnen om varma dagar
då farfar med sitt barnbarn
lekte
busade
musiken strömmar ut
från högtalaren
spellistan "novembermys"
vi finns för varandra
du och jag
finns för vår lilla familj
i med och motgång
vi alltid funnits
du, jag, våran fina tjej
vi stannar hos varandra
vi stöttar varandra
vi ger varandra ljus¨
inom
utom
jag är lycklig med er
vid min sida
vi är lyckliga med varandra
minnen från svunnen tid
kyrkan på bordet
ger trygghet
ger värme
ger fina minnen




Fri vers av wiria77
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-11-18 09:49



Bookmark and Share


  ULJO
Fin klenod och minnesvärd
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77