Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälpt en vän

för några veckor sen
hjälpte jag en vän
som frågade i mess
om jag någon mobil
hade liggandes
för hennes hade gått sönder
jag kollade igenom mina gömmor
hittade en som ingen använder
min vän
hon frågade mig vad jag ville ha
ingenting sa jag
glad kunna hjälpa till
min vän och jag har
ofta hjälpt varandra både
med materiella saker om något
gått sönder
men även det genuina
vänskapen
kärleken
stöttning
i de 15 år vi känt varandra
vi kan fråga varandra om vad som helst
utan att skämmas




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-18 21:16



Bookmark and Share


  ULJO
Så ädelt.
2020-11-19

  Nils-Robert
Det är just så man ska ha riktiga vänner till
2020-11-18

    glasa VIP

15tons års vänskap !!!

2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77