Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


stormen tar i- regnet smattrar

vaknade tidigt
stormen tar i
vinden viner
regnet smattrar
mot rutan

mörkret råder
utanför
här inne
varmt
fyllt av ljus
kärlek
ömhet
värme

ljuset från
tindrande gran
vi klädde igår
gör mörkret lättare
de röda tonerna
i advent
de fina
ljusen vi ställer fram
ger hopp
ger tro
ger värme
i en tid vi verkligen
verkligen behöver
ljus
värme
omtanke
kärlek




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-19 07:18



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Fina ord till en mycket
fin bild.
2020-11-20
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77