Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


julen inställd

vi i våran familj
vi bestämde redan
september månad
vi inte ses till jul
vi vill inte riskera
våra äldre
blir sjuka
var och en firar
i hemmets lugna vrå
även om det tungt känns

vi gör alla det bästa av
situationen
vi finns ändå
endast ett samtal bort
vi finns ett videosamtal bort
varje dag ringer jag min mamma
och pappa och nästan varje dag
ringer vi facetime i dessa tider
då blir längtan inte lika jobbig






Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 409 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-19 07:44



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint tänkt, ja hur skulle det kännas utan tekniken, vi hyllar den i dessa tider
2020-11-25

  siv birgitta.a. VIP
julen brukar jag min minsta son fira ensamma,jag vägrar lämna mina djur . alla andra hos min dotter .dom klarar sig . det är skönare hemma lugn o ro , djuren tacksamma , birgitta
2020-11-25

  Julio VIP
Det är bra att man håller kontakten med sin familj.
2020-11-25

  morgonstjärna VIP
klokt beslut fattat :)
2020-11-21

  Elinor Sörensson VIP
Ja, denna jul blir annorlunda
för de flesta. Vi får sätta
vårt hopp till nästa år. Då
vänder det. Kan bara bli
bättre, tänker jag.
2020-11-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
vi får allt tacka tekniken för mycket
2020-11-19

  ULJO
Klokt med avstånd i dessa tider
2020-11-19

  Larz Gustafsson VIP
Julen borde avskaffas. Totalt.
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77