Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håll det hemligt.

vi tar över världen vi hoppar över kullarna som bildas av
ångest och panik.
Dina ögon såg förväntansfulla ut & din mun smålog


Jag har ju alltid sett upp till dig, så självklart vågade jag inte säga nej.
eftersom jag vet att det inte går,
Jag vet att det är omöjligt att ta över världen.

men efter alla år jag sett dig besviken
alla drömmar du berättat om
som bara handlade om lycka
och du sa att du önskade
att dom blev värklighet.

Du satte dig ner på min gröna matta
jag lade märke till att dina ögon
matchade in där, dom var gröna.
Det hade jag aldrig tänk på tidigare
fast vi varit vänner i all evighet.

Du såg på mig
och sa orden
som fick mig att gråta
du sa att du var kär i mig
men ville inte kalla det kärlek
eftersom du vet
att efter kärlek
försvinner vänskap

men du sa ju hela tiden dom rätta orden.
Det fick mig att kyssa dig
kyssa din panna
du hade ett födelsemärke där
Sen satte du din hand på min midja

åh.

sen förstörde jag allting
jag drog mig undan
och började gråta.
Du slickade upp tårarna och sa
dina tårar ser ut som kristaller

efter den kvällen
blev vi som hål

du hade rätt.

efter man visat sin kärlek
försvinner vänskap.






Fri vers av Jessikalbertsson
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-07-17 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessikalbertsson
Jessikalbertsson