Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbar klippa

Ser ut över klippans kant

Det stormar är kallt

Lika som sårbarhetens tramp

Steg som följt dig

Vill slå dig undan ikke låta sårbarheten vika undan

Fyller ditthjärta gör det  kallt

Inget upplyftande ord som bär

dig högt genom livet....

Står vid sårbarhets klippan ser ut

Bestämmer plötsligt då

att nu ska inte någon   se på dig nedlåtande

och ta ifrån dig det vackraste ditt hjärta har

Istället låta dig resa dig gång på gång

stark modig och med en stolthet  till livet

Dagarna är där med ljuset som brinner för dig i mörkret

Gå vänd om från  sårbarhetens klippa

Låter stegen vandra fram spårlöst borta.....




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-20 15:41



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Sårbarhetens klippa byts mot mod och stolthet i din fina dikt...
2020-11-20

  alicja lappalainen VIP
"Bestämmer plötsligt då

att nu ska inte någon se på dig nedlåtande"

en kamp om självkänsla
2020-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP