Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄSTA STEG

Om du har ett mål

som synes svårt

att uppnå

Tänk då inte längre

än till nästa steg

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2020-11-20 20:43



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Kloka ord
2020-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP