Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barn till låns...10 år har gått..

10 år av kärlek

10 år utan

 

10 år av kramar

10 år utan

 

10 år med orden

Mamma jag älskar dig

10 år utan

 

Orden ekar fortfarande

Mamma jag vill inte

Rädda mig

Eller vill du inte ha mig

Orden gör lika ont

 

10 år av kaos

10 år utan kärlek

För naturligtvis ville dom igentligen inte ha dig

Bara äga dig

 

10 år att inte höra hemma

Någonstans

 

10 år har du fått höra hur meningslös du är

Att du inte duger

Att du är lat

Att du är hopplös

Att ingen orkar med dig

 

Oönskad

 

Du håller på att gå ner dig

Du går alla vägar fel

För att du inte vet bättre

Vad ska det bli av dig

 

10 år utan dig

Var tog de vägen

Hur klarade jag resa mig

Att leva utan dig

 

Du hade inget val

För du fick aldrig inget

 

Och hela tiden undrar jag

 

Hur ska det gå för dig

Hur mår du inom dig

Hur går dina tankar

Hur ensam känner du dig

Hur sviken känner du dig inom dig

Var gör du av dina tårar

Var gör du med din ilska

 

Hur hade det varit om du fått vara kvar hos mig

 

Jag saknar dig...

 

 




Fri vers av Anna Nyman
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-21 09:38



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
bra skrivit barnen är ett lån .alla misstag vuxna gör får barnen lida för är mamma till 6 stycken barn
2020-11-21

  Öknens Ros VIP
Så svårt att inte längre ha den man har haft så länge, en saknad som består.
2020-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman