Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon min väg



Två ljuskäglor
dina ögon min väg
kringelkrokande
men ljus klarare


Ur dimma spränger sol
en grusväg stadig för
min väg att gå
den rutt du beskrivit


Molnflankers böj
över skogsälvors färd
längs älvbrinkens
sträckning mot livet


Jag vandrar i lättnad
oron syns vika
mitt val att ta
din väg beskriven




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-11-21 15:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilka fascinerande djup ett par ögon kan bära, och vilken gåtfullhet. Precis som en text. Mycket fint.
2020-11-25

  Solweig Jansson VIP
Tack för denna vackra vandring med dig !
2020-11-23

    Lena Staaf VIP
En mjuk och vacker kärleksdikt, stilla, innerlig.
2020-11-22

  Solstrale VIP
Mycket finstämt och lyrisk romantiskt!
2020-11-21

  Elinor Sörensson VIP
Oj, dina ord berör mina
tårar!
En så obeskrivligt vacker
väg att vandra. Så rofylld.
2020-11-21

  AiA Maria den fria
"molnflankers böj
över skogsälvors färd
längs älvbrinkens
sträckning mot livet"

-är så vackert så jag gråter...

Tack!
2020-11-21
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP