Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matrix in reality

Kan ett liv ha betydelse

kan verkligheten förändras
utan att DU förändras

varken himmel eller jord
varken ovan eller under

sanningen
blir en lögn

allt ifrågasätts

det finns ingen identitet
det är nu HEN

Matrix in reality
men ingen tycks se eller inse vad som sker

Demokrati
en illusion som framställs
för att allt skall ge ett sken av att allt är bra

en omvänd rasism

varför vill du inte se ditt själs vilsenhet
ropet efter att hitta hem
som dränks i drycker som innehåller alkohol
matorger godis choklad.. allt för att döva den där inre oron




Prosa av Desire'e
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-24 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e