Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tinder Moments

det bästa ögonblicket
när man bläddrar på Tinder

är när texten "dina potentiella matchningar
i ditt område är för tillfället slut" kommer

då slipper man engagera sig i eländet
nån eller några dagar igen




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-08 11:56



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Har aldrig testat Tinder, men det låter skönt. Att få slappna av och slippa ett tag...
2021-04-22

  Kungskobran VIP
Tinder är ett hinder
för att träffa den rätta
det kan många berätta

2020-12-08

  Bodingen VIP
He kul inställning!
2020-12-08

  Solstrale VIP
He he, det låter det... Alla har sin verklighet! Bra med reflekterande rader från sig som ger perspektiv på tillvaron, hur den också kan vara!
2020-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP