Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppsnappat




När du står med skiten upp till halsen
är det ingen bra idé
att hänga med huvet.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-27 09:11



Bookmark and Share


  Coeur de verre
Nä, då gäller det att bita ihop tänderna i byxfickan!

...eller var det knyta näven i tandfickorna?

:-)

2020-12-01

  Onomatoprofet VIP
Ja, det gäller att ta sig i kragen även om det innebär att händerna blir skitiga.
2020-11-27

    Lena Staaf VIP
Mycket klokt!
2020-11-27

  angela Täubert fd Jansson VIP
Den bokmärker jag. Passar in i mina nya ordspråk!
2020-11-27

  Solstrale VIP
Sant, då,får man skit i näsan också,,inge bra!
2020-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP