Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En snöflinga

En snöflinga singlar genom luften

Det är kallt mycket. kallt

En vind isar genom kroppen

sluter jackan mer och mer runt kroppen

Följer spåren i snön

Se dig längre fram du väntar på mig

Tar  snö i min vante

Kramar om kastar bollen mot dig

träffar lätt.  ansiktet

Vi skrattar innerligt och du kommer efter

Vi möts i en varm kram

Du håller om mig

snön rinner ned på kinden

Torkar den bort

Du viskar i mitt öra

Bli hos mig.....

En snöflinga faller ned för oss

formar ett hjärta

försvinner imörkret

Kvar  ihjärtan är kärleken......

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-27 16:22



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en sagolik bild.
2020-11-27

  Sparvögat VIP
Så fantastiskt fin och innerlig dikt från kärlekens land...
2020-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP