Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-

Rycker av mjuka fingrars avtryck, dras in i en famn, säger inte ett knyst, mjuka leder stelnar.
Tyst.
Andas lugnt men glömde djupt, klarvakna ögon blundar. Berusad av din lukt.
olust.
Varje sinne spänt, varje cell ekar. Fångad i din värme.
Bort.
Hittar vägen ut, försiktiga fingrar lossar på ditt grepp, slingrar sig bort från ditt djup.
Luft.
En sval vägg kyler ner min hand, sprider sig, viskar bort värmen från din kropp.
Tom.
Trötthet driver mig tills sömn, vaknar av mjuka fingrars avtryck. Dras in igen, tar mig ur, men igen.
Vill.
Vänder bort från väggen, till mjuka fingrars famn. Släpper efter.
Bara. En. Natt.




Övriga genrer av Lillmissmims
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-01 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillmissmims
Lillmissmims