Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
9. 10.2021


V

Chocken av det positiva,
Skräcken av en förändring,
Timmar fyllda av tankar,
Velande visor fyllda av önskan,
Beslutet som ändrar liv.


Smekande fingrar över skötet,
Mjuka viskningar fyllda av lugn,
Veckor av planering,
Månader av förväntan,
Ljudet av ditt hjärtas snabba slag,
Konturerna av ett sparkande liv,
Den ödmjuka lyckan.


Tragedin som kom så tätt inpå,
Ekot av ett utlåtande,
Bortdomnad i ett rum fyllt av vita kläder,
Den ologiska skammen av ett misslyckande,
Smärtan,
Kylan av ”hud mot hud” som uteblev.

Den illröda huden,
Fingrar utan kraft,
Du som skulle bli,
Men istället blev,

Mitt änglabarn.




Övriga genrer av Lillmissmims
Läst 60 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-04-21 04:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillmissmims
Lillmissmims