Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturkraft

Jag är vatten,
jag är luft,
jag är tung,
jag är tuff,
jag är e l d.

Men jag är inget




Fri vers av Lillmissmims
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-24 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillmissmims
Lillmissmims