Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosa

Jag ser den.
Sanningen.
Men jag väljer att blunda.
Blinda ögon kan inget se.

Ber.
Döljer elefanten i rummet bakom ryggen.




Övriga genrer av Lillmissmims
Läst 92 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-09 17:32



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Sista strofen är anmärkningsvärt intressant.
2022-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Lillmissmims
Lillmissmims