Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skval

”Det regnar”

Sa du.
Medan vi gick upp mot vägen som ledde till max.
Nu gråter dom igen, tänkte jag.
Medan jag tittade up mot himlen, och letade efter änglarna.




Skapa | Skriva av Lillmissmims
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-22 18:11



Bookmark and Share


    Emil Ågren
Vacker poesi! Får lite Leonard Cohen känsla just med änglarna. I övrigt vacker porträtterat:)
2022-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lillmissmims
Lillmissmims