Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ätstörd och galen

Jag räknar kalorier

Tycker det är fint

Min kropp har gjort mig blind

Det är som om min kropp är en labyrint

Jag går i motvind hittar inte ut

Hur ska de gå i jul

När far och mor får de hur deras dotter tynat bort

Julskinka prinskorv och jansson

Och jag vill redan spy

Knäck is choklad och lussekatt

Nej tack

För jag räknar kalorier i jul

För jag är fet och ful

Vågen säger 32 kilon

Min julklapp är hjälp

Som jag inte sökt själv

Mor och far hjälp jag är ätstörd









Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-03 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus