Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara livrädda ihop

I månljus ibland
under sömnlösa nätter
gråton och blå blues

tänker jag på dig
allt bus vi ej fick göra.
En dag gör vi det

vi frågar ingen
pallar körsbär av grannen
livrädda ihop




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2020-12-03 05:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP