Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite Galna Julrim

Nu varsamma me ljusen
vi vara får
så ej husen
i ljusan låga står
likaså me supen
i glaset in belupen
vill ja aktsamt varna
SE UPP
så ni inte hamnar i Nirvana



Titta noga under din gran
efter paket från Iran
för är du inte rättrogen å snäll
kan det gå åt skogen me en smäll




Tomten nog nu skäms
då alla barnen skräms
när hans nya nylle visat blir
me andningsmask å visir



I moralen du övat din gymnastik
och ihärdigt brottats mot syndens logik
men visdom å fyndig akademisk retorik
står sig slätt mot syndig erotik



Både i granen
ååå den mörkhyade Afrikanen
syns mellan benen
färgade kulor i grenen



Håll till godo vetja
Hälsar Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-03 13:43



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Härligt julrim!
2020-12-15

  Mr_Solstråle
väldigt fyndiga jul rim
2020-12-06
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP