Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sju år och slutlekt


Sju år och slutlekt - Tankor

#1
Har börjat skolan
tränade hela sommarn
röda skolväskan

den var helt ny och klocka
i väskan Tomtar och Troll


#2
Minns vi flyttade
vännerna hade gömt sig
troligen av skam

alla visste om flytten
dom sa ingenting till mig





Bunden vers (Tanka) av Annie b'larsson VIP
Läst 833 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2020-12-05 13:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
gav tankar denna tanka
fint uppbyggd
2020-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP