Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som sveper ifrån stan

 

Jag tinar mina händer

vid ett hjärta som är hett

de dagar när det vänder        

faller flingorna så tätt.

 

De dagar när det vänder

har jag ingenting emot

då tänder alla ljusen

i huset mittemot.

 

De dagar som det snöar

är jag lycklig som ett barn

då kan jag känna doften

som sveper ifrån stan.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-08 16:38



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Vacker skön värme singlar ner som snöflingor i dina ord...
2020-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP