Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yrans bittra kalk

 

Nu står jag mittemellan

det nya och det grå

ska jag lägga mig tillrätta

eller resa mig och gå.

 

Kan jag leva med din saknad

vill jag se din kind bli blek

ska jag stå upp och bekänna

mina lögner mina svek.

 

Ska jag rusa in i väggen

klättra upp på murens topp

söka yrans bittra kalk

eller vetenskapens hopp.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-08 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP