Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnlabyrint



lövstrimmor

regnsvängd

transparens



bladroströd

rytmiana

vattendroppar

stilla först med

flödestvekan

i det längsta



att sen finna

sin väg genom

bladnervcentran

fårade kanaler

skrovelytor och

uppnå symmetri



för att i ett tungt

crescendo hamna

i fritt fall




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-12-09 10:48



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Gillade sista tre raderna...allt innan också men...just crescendo......" föll mig extra på läppen :)
2020-12-21

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet, en närbild av droppens fall.
2020-12-09

  AiA Maria den fria

I
droppen
allt


Vackert flöde i fritt fall


Tack!
2020-12-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om vattendropparnas resa!
2020-12-09

  Elinor Sörensson VIP
Mjukt vackert
och bildrikt
Som droppars rörelse
i naturen
Du måste lagt ner både
själ och tid i denna text
2020-12-09

  Boneyfrank VIP
Jag rycks med direkt och vill läsa vidare. Den har en början och ett slut på ett naturligt sätt! Schyst poesi, bra flyt...
2020-12-09

  Öknens Ros VIP
Poetiskt vackra ord, beskrivande det sköna i naturen.
2020-12-09
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP