Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När livet får ny mening


När du klev in i mitt liv

Du satte min värld
i gungning
när du klev in
i mitt liv
och jag föll
och famlade
efter fotfäste igen.

När jag hörde
din röst
sjöng mitt hjärta
och kärleken
väcktes
i min själ.

Jag var fast
i din blick
utan egen vilja
och allt
jag ville göra
var att älska dig.

Mitt liv blev ditt.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-09 11:13



Bookmark and Share


  Caro
Fint!
2020-12-12

  AndLou VIP
Vackra ord om kärlek!
2020-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP