Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HAIKU en av konstens alla möjligheter


Avbild

Idag grå himmel
nu kommer också regnet
endast paletten torr




Bunden vers (Haiku) av Lars Granström
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-07-18 11:35



Bookmark and Share


  [jimmy]
-
Sur
det har regnat i tre dagar –
strupen är torr
-
2008-01-15

    Mattias LTC
Mycket bra, Lasse! Klurigt och färgglatt och färgrikt som vanligt (men ändå ovanlig poesi). Bästa hälsningar, Mattias
2006-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granström
Lars Granström