Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bygga din dag

 

Så sprider du dina dagars glädje

över våra famlande känslor

rusar våra knän krumma

som vore vi barn.

 

Förhånar livet i stunder av ensamhet

river ner väggar i din avskildhet

begär inte längre

att få vara del i en gemensamhet.

 

Bara timmarna röjer din hemlighet

minuterna tickar sin väg att gå

hur sant än hjärtat följer minsta rörelse

är den inre strömmen du önskar att nå.

 

I det innersta är du en rikedom

även pulsen räknar sina vildfarna slag

hur ofta drömmer inte önskan därom

att få hitta den tid som ska bygga din dag.

 

 

 




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-11 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP