Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidender har kommit, att körsbärsblom har setts i Stockholm i december!


Järtecken (haiku)

Järtecken? Illa!

Körsbärsblom i december.

Ur led är tiden!




Bunden vers (Haiku) av Björn Nilsson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-11 21:42



Bookmark and Share


  Minkki VIP
I sanning!Måtte inte frosten ta dem!
2020-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP