Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens ord:atoll

Snälla,

jag vill ännu hitta min atoll

med en fantastiskt färgpallett

att utforska

Där kunde jag slippa tvätta händer

och hålla de två meterna ifrån

Jag skulle vara -1 cm nära eller mer!

med ett nära

och ett fjärr.

Det passar

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-11 23:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vill valla får i Ecuador.

2020-12-17

  Solstrale VIP
Känner i dina ord igen mig! Superbt skaldat!
2020-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP