Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Conqueror



När jag vaknade denna morgon
hade jag i drömmen lyckats
finna vägen tillbaka, finna gott mod
i kampen

Det verkade som att jag
levt i olika dimensioner
utfört olika test och arbeten
på väg mot mitt mål

Och alla världar var specifika
med alla sina egna medmänniskor
rum och förutsättningar
uppgifter

Jag hade nog betat av de flesta nu
kändes som något hade lättat
bladet hade vänt och framtiden låg ny
lätt tillgänglig

Nu väntade nya utmaningar
från en ny utgångspunkt
Jag tar tag i det nya med nytt mod
och en känsla av seger










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-12 09:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Låter som världen här på poeter.se...
Mycket bra...

2020-12-13
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP