Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte att du ska se

Jag vill inte att du ska se
Se mig såhär
Jag är sårbar
Och det kan ge mig besvär
Du kan dra mig isär
Om du vet mina hemligheter
Kan du mig trycka ner
Dra ut min själ
Som du plockar äpplen




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 156 gånger
Publicerad 2020-12-13 02:44



Bookmark and Share


  lisaan
Igenkännande o det är en sån jobbig känsla du skriver så bra fina <3
2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus