Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Kärleken
Kärlek
Är söt
Inte bittert
Men ibland svår
Saknaden är svår
Men när man ses
Slår hjärtat ett extra slag
Slagen är dubbla
Som mitt självförtroende blivit
Med dig
Min fina
Min fina




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bebyjesus
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-13 04:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus