Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en trasig idiot

Jag hade gråtit hela natten,

var inte färdig än

En jobbig magkänsla,

vad ska hända sen?

Jag tror inte du såg,

där jag bredvid dig låg

Hur jag kämpade mig genom mörkret

med tårarna som kom som en våg

Men din arm höll tätt

min kropp ihop med din

och för en sista gång kunde

jag låtsas att du var min

men den oönskade morgonen

kom till slut ändå

och alla spår var röjda efter

de älskande två

visst ser jag något i din blick

när du ser på mig,

men de handlar nog inte om

oss eller vi

ska jag vara ärlig tror jag mest

du känner sympati

Du har nog varit på väg

längre än vi tror

Men ibland är de svårt att veta

var ens hjärta verkligen bor

Jag var säker på att jag funnit

de hem som skulle vara mitt

Jag hade hoppats de

fanns ett rum i hjärtat ditt

men jag hade fel,

smärtsamt fel

en trasig idiot som

har svårt att bli hel





Fri vers av änglasjäl
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-18 13:10



Bookmark and Share


    Mahogny
"men den oönskade morgonen

kom till slut ändå

och alla spår var röjda efter

de älskande två"



"Du har nog varit på väg

längre än vi tror

Men ibland är de svårt att veta

var ens hjärta verkligen bor

Jag var säker på att jag funnit

de hem som skulle vara mitt

Jag hade hoppats de

fanns ett rum i hjärtat ditt

men jag hade fel,

smärtsamt fel

en trasig idiot som

har svårt att bli hel"

Det var de bästa ställena tycker jag.. Jättebra skrivet! Orden fångar känslan.
2006-09-02

  Daniel lindqvist
mycket intensiv och riktigt rörande hade jag nu inte varit en macho kille i från norrland hade jag gråtit slut alla tårar;)
2006-09-01

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Verkligen bra rim, språk, text, innehåll, flyt
gillar denhär=)

Älskar speciellt dessa två meningar=)

"Jag hade gråtit hela natten, var inte färdig än"

"Hur jag kämpade mig genom mörkret med tårarna som kom som en våg"
2006-08-03

    Bodil Sandberg
Här finns mycket sorg och förtvivlan!Beskrivet på ett mycket gripande vis!
2006-07-19

  kärleksbarn
alltså...du bara knockar
av mina sockar
du rimmar, men ändå är det bra...
otroligt sorgligt och klockrent...
2006-07-19
  > Nästa text
< Föregående

änglasjäl
änglasjäl