Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


22


Ljustal


Det finns ett mörkertal
som heter tjugoett
åtta dagar ifrån nu

den kortaste dagen
på hela året infaller då

Det finns också ett ljustal
som heter tjugotvå

svårt att tro det just nu
likväl är det så

I slutet av varje tunnel
uppenbarar sig ljuset




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-13 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP