Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade ett gammalt Julrim då jag rotade i en av mina lådor angående Tjernobylsmällen


Nedfall,Bortfall, och Avfall (Julrim)

Kring stuga å knut där tassar
både Nissar å Nassar
å kanske också tomtefar
där säcken drar
i snön som gnistrar av skit
som ovädersmolnen dragit dit
det syns spår på alla ställen
efter den därá Tjernobylsmällen
ja uti tomteidyllen
syns många självlysande nyllen


PS

Själv behöver jag inte längre använda
nattlampa på kvällarna då jag läser
eftersom jag numer är en upplyst person.

He, he...hälsar Gurra-Aktersnurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-14 12:41



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kärnfullt skriftat!
;)

2020-12-16

  Solstrale VIP
Spetsad upplysning må jag säga!
2020-12-15

  Judas Ekholm VIP
Härlig schvung!
2020-12-14

  Marita Ohlquist VIP
Ser bilder för min inre syn!
2020-12-14

  Kungskobran VIP
Ha ha kul.
Själv har jag bara en kvartslampa den lyser bara en kvart i min lilla kvart
2020-12-14

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jaha, tomtetrolle ha blive upplyst han,
av för mycke julglögg kantänka, och
tomtepoesi me mössa full me snömos,
hehe...



2020-12-14
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP