Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina drömmar gömt för dig

 

Bara i motståndet kan jag älska

att jag aldrig kommer få dig

tar min kärlek sig ut ur buren.

 

Jag vänder mina ögonblick

och strör guld i din stund

där möter jag dig naken

du ser mig som den man

mina drömmar gömt för dig. 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-15 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP