Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för mycket kärlek

Jag är bara en spillra av den kvinna jag brukade vara
Tårarna ligger gömda i mig
Snälla.kan du inte tala om vem jag är?
Jag vet att det låter absurt
Mitt hjärta ligger trasigt
och jag är långt hemifrån
tala om sanningen
Även det som gör ont
Bilder vi vill se
eller blundar för
Tror du att för mycket kärlek
kan döda oss?




Fri vers av Vargens ögon
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-07-18 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vargens ögon
Vargens ögon