Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompass

Jag tittar på dig
Allt ett äventyr
All världens bekymmer
har inte drabbat dig än.

Hur ska jag klara av att
hjälpa dig bära
allt det som kommer

Hur ska jag förklara
varför det är så svårt
Att vi får gräva där vi står
Även om någon före
saltat jorden

Hur ska jag
när livet är så stort och skrämmande
Få dig att se
All den förmåga och kraft som också finns
och få dig att känna att jag står bredvid
När motvinden är som hårdast
Att du kan härda igenom
och våga staka vidare

Hur ska jag klara ge den kompass
jag en gång fick

Till dig




Fri vers av Dreamcatcher
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-16 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dreamcatcher
Dreamcatcher