Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om Tomten i en värld idag.


Tomten

Tomten.
Desillusionerad där han står,
Tomten som numera alla når.
Han är trött och lite sliten,
av att följa med i Twittereliten.
Han sätter sig och tar sig en glögg på sin pall,
tänker, kanske bättre att bara va knall?
När alla vill va öv'rallt och så sociala,
övar tomten sig stilla på att bara vara.

Copyright" (©) Peter Boman 2020-12-17




Bunden vers av Peter Boman
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-17 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boman
Peter Boman